Our Journey

In deze blog lees je alles over onze hoe Bunny Mansions is ontstaan. Lees hoe de eerste ontwerpen tot stand zijn gekomen

Tijdens de uitdagingen die werden veroorzaakt door de COVID-19 pandemie, bevond onze oprichter, Huub, zich samen met zijn huisgenoten. Tijdens een avond bankhangen kwam ter sprake dat er wat sfeer in huis mistte en dat het soms lastig was om een gevoel van kameraadschap in de gedeelde ruimtes te creëren. Het dilemma ontstond toen sommige bewoners veel tijd in hun kamers doorbrachten, wat het vormen van banden tussen hen belemmerde. Geconfronteerd met dit probleem, kwamen twee mogelijke oplossingen naar voren: het aanschaffen van een televisie of het adopteren van een huisdier. Op zoek naar een oprechte verbinding, neigde de beslissing naar het adopteren van een huisdier als de optimale oplossing.

De volgende vraag die toen omhoog kwam, was het kiezen van het juiste huisdier. Een hond bleek te veeleisend voor vier fulltime werkers, en een kat werd tegengehouden door een van de huisgenoten (omdat hij helaas geen fan was van katten). De keuze bleef onopgelost tot iemand kwam met het idee om een konijn te nemen, die lager ten slotten altijd en overal te slapen, wat wel bij de karaktereigenschappen van alle bewoners paste. Een week later, op een dag waarop Huub een plaatselijke dierenwinkel bezocht werd hij spontaan verliefd op een pluizig wit konijn. Enthousiasme volgde toen Huub elke huisgenoot raadpleegde, en unaniem stemden ze ermee in om het nieuwe konijn te verwelkomen en hem de naam Rambo te geven – Uiteindelijk woonde er vier jongens in huis, dus wilden ze de schattigheid van het konijn compenseren met een stoere naam.

Niet lang na de adoptie van Rambo merkte Huub een gebrek aan geschikte meubels en producten die pasten bij binnen konijnen die vrij rond kunnen lopen. Bestaande opties op de markt waren van slechte kwaliteit, klein of ontworpen voor buitengebruik. Geïnspireerd door deze realisatie, werd Bunny Mansions geboren. Huub ging diep in op uitgebreid onderzoek naar het levensstijl en welzijn van konijnen, en ontwikkelde zich tot een toegewijde konijnenliefhebber. Hij nam het op zich om de eerste serie Bunny Mansions te ontwerpen en met de hand te bouwen.

Naarmate het bedrijf groeide, aangewakkerd door de passie om meer konijnenlevens positief te beïnvloeden, besloten we ons bedrijf naar een hoger niveau te tillen. We werkten samen met fabrikanten, ervoor zorgend dat onze producten voldeden aan de hoogste kwaliteitsnormen. Nu houden we ons bezig met onderzoek naar de beste producten om onze pluizige vrienden en hun geweldige eigenaren te voorzien van alles wat ze nodig hebben op één plek.

Ons doel is om pluizige konijnen en hun eigenaars te voorzien van een stijlvolle en hoogwaardige lijn van producten, die al hun mogelijke behoeften als verantwoordelijke konijnenverzorgers adresseren.

Bonus: Een foto van onze geliefde Rambo.